סטודיו לאדריכלות נוף
חצר בית-ספר בישוב יד בנימין
עיצוב חצר לימודית בדגש על עזרה הדדית בקהילה

מזמין העבודה: מועצה איזורית נחל שורק, בשיתוף משרד החינוך
אדריכלות נוף: יעל בר-מאור סטודיו לאדריכלות נוף
שנה: 2010
עיצוב נוף: יעל בר-מאור

תכנון מחודש לחצר בית ספר בישוב יד בנימין, באופן שיועדד פעילות חינוכית וקהילתית בתחומי החצר, זאת תוך שימור חורשה ותיקה הקיימת באתר. התכנון התבסס על צפיה בתלמידים, שיחות עם צוות בית הספר והמועצה המקומית, בליווי מקצועי של הגף לעיצוב חזות מבני חינוך במשרד החינוך. התכנון שאף לספק את הפלטפורמה המתאימה לפעילויות המחזקות את הקשר בין הפרט לבין הכלל. במסגרת הפרויקט נבנה איזור התכנסות מוצל ובמת עץ המשלבת עצי דקל ותיקים. הבמות העגולות, בגדלים שונים, נועדו לסמן את התואי למעגלי הריקודים שנערכים בחצר בהפסקות. מתקני המשחק ששולבו בפרויקט הינם מתקנים המבוססים על משחקי שיווי משקל, על מנת לעודד עבודת צוות ושיתוף פעולה.

יצירת קשר
יעל בר-מאור
סטודיו לאדריכלות נוף

משרד ראשי
האסיף 42
בנימינה

סניף תל אביב
אבן גבירול 17
תל אביב

כתובת למשלוח דואר
ת.ד. 438 בנימינה
מיקוד: 3055240

סטודיו
04-8440832
טלפון
054-5588894